LifeStar 5 Iunie 2014 16:55
Actrita Courteney Cox, care are o relatie de un an cu Johnny McDaid, chitaristul trupei Snow Patrol, intentioneaza sa se casatoreasca anul acesta.

"Johnny o iubeste pe fiica ei, Coco, si doreste sa se casatoreasca cu Courteney. Au discutat despre logodna si toata lumea crede ca acest lucru urmeaza sa se intample", a declarat o sursa pentru publicatia The New York Post, conform MEDIAFAX.

"Ea (Courteney, n.r.) l-a cunoscut pe Johnny prin intermediul lui Ed Sheeran, care este prieten cu Jennifer Aniston. Toti prietenii lui Courteney il indragesc pe Johnny, ceea ce este minunat", potrivit aceleiasi surse.

Recent, Courteney Cox a declarat ca se simte mai fericita mai niciodata alaturi de Johnny si ca ii este recunoscatoare pentru sprijinul pe care i l-a acordat in debutul ei ca regizoare, cu filmul "Just Before I Go" (2014).

"Ma sprijina in tot ceea ce fac (...) si din punct de vedere creator", a spus Courteney Cox.

Actrita Courteney Cox, in varsta de 49 de ani, care a avut succes la Hollywood dupa ce a jucat in serialul "Prietenii tai/ Friends" (1994 - 2004) rolul Monicai Geller, a jucat in filmul "Scream" (1995), cand l-a cunoscut, pe platourile de filmare, pe primul ei sot, actorul David Arquette, cu care s-a casatorit in 2009.

Courtney Cox si David Arquette au mai jucat impreuna in filmul "Scream 4" (2011), in care si-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley.

Cei doi, care au impreuna o fetita, Coco Riley Arquette, nascuta pe 13 iunie 2004, au divortat in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.