LifeStar 4 Iunie 2014 13:07
Cantareata si actrita britanica Rachel Stevens a fost desemnata cea mai sexy femeie din toate timpurile intr-un top alcatuit de revista FHM.

Artista britanica, in varsta de 36 de ani, membra a fostului grup pop S Club 7, s-a clasat pe primul loc in sondajul realizat de revista FHM, in ciuda faptului ca nu a ocupat niciodata prima pozitie in traditionala lista anuala Sexiest Women Alive alcatuita de aceeasi publicatie.

Rachel Stevens este casatorita din 2009 cu Alex Bourne, cu care are doi copii - Amelie, in varsta de trei ani, si Minnie, in varsta de doua luni, transmite MEDIAFAX.

Ea a aparut de 11 ori in celebra lista anuala Sexiest Women Alive a revistei FHM, ocupand locul al doilea de trei ori: in 2001, 2002 si 2004.

Din topul 20 al celor mai sexy femei din toate timpurile (20 Sexiest Women of All Time) mai fac parte Jennifer Lopez, Kelly Brook, Britney Spears, Jennifer Aniston, Louise Redknapp si Halle Berry. Topul este inclus in numarul din aceasta saptamana al revistei FHM - care celebreaza a 20-a aniversare a clasamentului Sexiest Women Alive -, ce va aparea la standurile de presa joi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.