LifeStar 3 Iunie 2014 18:56
Formatia britanica Nazareth va concerta la Festivalul Bucovina Rock Castle, care se va desfasura in perioada 21-23 august in Cetatea de Scaun a Sucevei.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, a prezentat, marti, intr-o conferinta de presa, principalele evenimente care vor avea loc in aceasta vara in judetul Suceava, intre acestea fiind Festivalul Bucovina Rock Castle, care se va desfasura in Cetatea de Scaun a Sucevei in perioada 21-23 august.

Festivalul de muzica rock, care timp de trei zile va aduce in Cetatea de Scaun a Sucevei trupe din toata lumea, se va incheia in 23 august, cu un concert al trupei britanice Nazareth.

Pretul biletelor la festival este de sapte lei pentru adulti si doi lei pentru copii. In Cetatea de Scaun a Sucevei, unde lucrarile de modernizare se apropie de final, va fi organizat si Festivalul de Arta Medievala, in perioada 14-17 august.

Intre manifestarile anuntate de autoritati pentru perioada verii se numara si "Targul de Sanziene" al mesterilor populari, organizat la Suceava in perioada 21-29 iunie, Praznicul Sfantului Voievod Stefan cel Mare, care se sarbatoreste in 2 iulie la Putna, dar si Festivalul International al Scolilor de Teatru, care se desfasoara in perioada 5-12 iulie si la care vor participa zece scoli de teatru din Marea Britanie, Germania, Polonia, Ungaria, Republica Moldova si Romania.

De asemenea, in perioada 18-20 iulie va avea loc Festivalul International de Folclor "Intalniri Bucovinene", la care vor lua parte formatii din Polonia, Ungaria, Slovacia, Ucraina, Republica Moldova si Romania, in timp ce in perioada 26 iulie-3 august va fi organizat, la Suceava, Targul de vara al mesterilor populari, iar in perioada 30-31 august pe Aeroportul Suceava se va desfasura un spectacol aviatic intitulat "Zborurile Unirii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.