LifeStar 29 Mai 2014 12:56
George Michael a fost transportat cu ambulanta in regim de urgenta la un spital londonez, saptamana trecuta, dupa ce artistul si-a pierdut cunostinta in resedinta sa din partea de nord a capitalei britanice.

Doua ambulante au fost trimise la resedinta starului, la primele ore ale diminetii de joi, 22 mai, a confirmat Serviciul de ambulante din Londra.

Cantaretul, in varsta de 50 de ani, a suferit un "colaps misterios", pierzandu-si cunostinta din motive necunoscute, iar acest fapt l-a determinat pe un prieten al starului britanic sa telefoneze imediat la serviciile de urgente.

Martorii spun ca ambulantele au plecat dupa patru ore de la resedinta starului, iar artistul se afla intr-una dintre ele. Cantaretul a fost transportat la un spital din Londra, unde a primit tratament in regim de urgenta.

Miercuri seara, agentul sau de presa a declarat pentru tabloidul The Sun: "George Michael s-a aflat in spital pentru o serie de analize de rutina".

Numerosi fani si-au exprimat deja ingrijorarea, pe Twitter, pentru starea de sanatate a starului pop.

Temerile legate de sanatatea cantaretului britanic s-au accentuat in ultimii ani, din cauza numeroaselor spitalizari ale lui George Michael, consumului regulat de marijuana si a unui incident bizar, produs in mai 2013, cand starul britanic a cazut dintr-un automobil, aflat in plina deplasare, pe o autostrada. Cantaretul a suferit rani in zona craniana si a fost transportat la spital cu elicopterul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.