LifeStar 29 Mai 2014 14:15
Actorii Evan Rachel Wood si Jamie Bell, care s-au casatorit in 2012, au confirmat ca s-au despartit de comun acord.

"Amandoi se iubesc si se respecta reciproc si, desigur, se vor dedica cresterii fiului lor. Este vorba despre o decizie mutuala, iar cei doi vor ramane prieteni apropiati", a declarat un purtator de cuvant al cuplului pentru site-ul UsMagazine.com.

"Ei se iubesc foarte mult, dar ceva nu a mers in relatie", a precizat o sursa, adaugand ca actrita americana, in varsta de 26 de ani, si actorul britanic, in varsta de 28 de ani, aveau probleme de ceva vreme.

Evan Rachel Wood si Jamie Bell au un fiu, al carui nume nu a fost dat publicitatii, care s-a nascut in iulie 2012.

Jamie Bell, devenit celebru dupa interpretarea unui baietel pasionat de balet in filmul "Billy Elliot" (2000), a cunoscut-o pe Evan Rachel Wood in 2005, pe platoul de filmare a videoclipului "Wake Me Up When September Ends", al formatiei Green Day. Cei doi s-au despartit dupa un an, dar au reluat relatia in 2010, dupa ce actrita a rupt logodna cu Marilyn Manson.

Actrita si cantareata Evan Rachel Wood, fost copil-actor la Hollywood, a fost nominalizata la Globul de Aur pentru rolul ei din filmul "Thirteen" din 2003. Ulterior, ea s-a remarcat in seriale precum "True Blood" si Mildred Pierce", pentru care a fost nominalizata la premiile Emmy si Globul de Aur, dar si in filmul "Ziua tradatorilor/ The Ides of March".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.