LifeStar 29 Mai 2014 10:56
Quentin Tarantino are o relatie cu Uma Thurman, pe care a numit-o intotdeauna "muza" lui si pe care a distribuit-o in seria "Kill Bill", declarand ca "o iubeste" pe actrita americana de mai multi ani, conform unor surse din presa.

Cei doi au calatorit impreuna la Festivalul de Film de la Cannes (14 - 25 mai) si au prezentat, de asemenea, impreuna premiul Palme d'Or, acordat regizorului turc Nuri Bilge Ceylan, pentru filmul "The Winter Sleep", la ceremonia de inchidere a festivalului, care a avut loc duminica.

"A fost ceva intre ei in trecut, iar acum sunt din nou impreuna. El (Tarantino, n.r.) a iubit-o ani de zile", a declarat o sursa pentru site-ul UsMagazine.com.

Recent, Uma Thurman, in varsta de 43 de ani, a pus capat pentru a doua oara logodnei cu miliardarul francez Arpad Busson, cu care are o fetita in varsta de un an si noua luni, pe nume Luna.

Actrita, care mai are doi copii, in urma casatoriei cu actorul Ethan Hawke - Mia, in varsta de 15 ani, si Levon, in varsta de 12 ani -, a declarat recent ca se simte mai fericita ca niciodata.

"Sunt mai fericita acum decat am fost in urma cu multi ani. Incerc sa traiesc o viata cat mai linistita cu putinta", a spus Uma Thurman.

Uma a mai fost casatorita cu actorul Gary Oldman, intre anii 1990 - 1992.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.