LifeStar 21 Mai 2014 18:18
Actorul american Michael Jace, cunoscut pentru rolurile interpretate in serialul "The Shield" si in lungmetrajul "Forrest Gump", si-a impuscat mortal sotia si a fost retinut de politia din Los Angeles.

Sotia actorului, April Jace, in varsta de 40 de ani, a fost impuscata mortal luni seara, in exteriorul resedintei pe care cuplul o detine in cartierul Hyde Park din Los Angeles.

Politia locala a lansat o ancheta pentru a investiga circumstantele mortii sale, iar sotul victimei a fost retinut pentru a fi chestionat.

Actorul nu a fost insa arestat, potrivit presei locale. Politia a confirmat faptul ca Michael Jace este singura persoana care a fost retinuta in acest caz de crima. Potrivit unor surse din politie, actorul a telefonat el insusi la serviciile de urgente, in jurul orei locale 20.30, si i-a marturisit operatorului telefonic: "Mi-am impuscat sotia".

Sursele spun ca actorul a ramas la telefon, pana la sosirea fortelor de politie, care au constatat decesul lui April Jace. Potrivit politiei americane, copiii cuplului se aflau in interiorul vilei in momentul in care au avut loc impuscaturile.

Michael Jace este cunoscut gratie rolului din serialul "The Shield", dar s-a remarcat si in filmele "Planeta maimutelor/ Planet of the Apes", "Forrest Gump" si "Jocuri la nivel inalt/ State of Play". Printre celelalte productii TV in care a jucat se afla serialele "Southland", "Burn Notice" si "The Mentalist". Michael si April Jace au fost casatoriti vreme de 11 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.