LifeStar 20 Mai 2014 16:14
Trupa Maroon 5 va lansa un nou album in septembrie, intitulat "V", precedat de un nou single, care va fi scos pe piata in timpul verii.

Membrii trupei au inregistrat piesele pentru cel de-al cincilea album in 2013, in Los Angeles, California, si au confirmat ca lansarea noului material discografic va avea loc in septembrie.

Maroon 5 se pregateste, de asemenea, pentru un turneu mondial, organizat de compania Live Nation, ale carui date de desfasurare vor fi anuntate in saptamanile urmatoare.

Cel mai recent album al trupei, "Overexposed", lansat in 2012, a cunoscut un mare succes, cu single-uri precum "Payphone", "Daylight", "Love Somebody" si "One More Night", care au ajuns pe primele locuri in topurile din Statele Unite.

Trupa Maroon 5, formata din Adam Levine, Mickey Madden, James Valentine, Matt Flynn si Jesse Carmichael, a cunoscut celebritatea odata cu lansarea albumului de debut - "Songs About Jane" -, in 2002, pentru care a fost recompensata cu un premiu Grammy. Trupa americana a lansat alte trei albume de studio, care s-au vandut in peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.