LifeStar 20 Mai 2014 15:06
Paris Hilton, mostenitoarea imperiului hotelier Hilton, a fost data in judecata, la New York, de un producator de incaltaminte, care ii cere despagubiri de 2 milioane de dolari pentru incalcarea termenilor unui contract de promovare.

Antebi Footwear Group a depus o plangere la un tribunal din New York, pentru incalcarea contractului de licenta, reprezentantii firmei sustinand ca Paris Hilton nu a respectat termenii intelegerii si chiar a promovat un produs al concurentei.

Actiunea judecatoreasca este o replica la un proces intentat de Paris Hilton companiei, impreuna cu care a lansat o colectie in 2007, starleta solicitand suma de 1 milion de dolari drept compensatie pentru neplata unor drepturi.

In documentele depuse in instanta, Antebi solicita returnarea sumei de 2 milioane de dolari, deja achitata, si sustine ca Paris Hilton a incalcat termenii contractului dupa ce a incheiat o intelegere cu compania concurenta Retouch si a inceput sa promoveze noua colectie de incaltaminte Parisian Parc pe platformele de comunicare online.

Initial, Paris Hilton a sustinut ca Antebi nu si-a onorat contractul si nu i-a platit drepturile cuvenite.

Contractul incheiat de Paris Hilton cu compania Antebi expira la sfarsitul acestui an.

Paris Hilton, nascuta in 1981, este mostenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, precum si a celorlalte proprietati imobiliare ale tatalui sau. Paris Hilton si-a lansat primul ei album muzical, "Paris", in 2006. Totodata, a jucat in filmele "O prietenie de pomina", "Casa de Ceara", "O fratie buna de tot" si "Mamica de ocazie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.