LifeStar 19 Mai 2014 18:50
Un numar de 29 de persoane au fost spitalizate dupa un concert sustinut de DJ-ul suedez Avicii, sambata seara, in orasul canadian Toronto.

Cu ocazia acestui concert organizat la Rogers Centre, un complex polivalent cu o capacitate de 20.000 de locuri, medicii au fost coplesiti de numarul ridicat al spectatorilor care se simteau rau la acel show sold-out, in principal din cauza alcoolului, iar unul dintre spectatori a primit tratament medical din cauza consumului de droguri, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit Huffington Post, politia a operat si o arestare. Un numar de 10 persoane au fost transportate la spital inainte ca DJ-ul suedez sa urce pe scena, in jurul orei locale 23.00.

Avicii a fost nevoit sa se retraga, recent, de la Ultra Music Festival 2014, si a fost operat in regim de urgenta, la Miami, din cauza unor probleme la vezica biliara. Inlocuitorul sau la acel festival a fost un alt DJ renumit, Deadmau5.

Dupa acea interventie chirurgicala, Avicii a publicat cateva mesaje pe Twitter in care si-a linistit fanii, asigurandu-i ca se simte bine si ca va reveni in curand pe scena.

DJ Avicii a ocupat in ultimii trei ani locul al treilea in Topul 100 al celor mai buni DJ-i din lume intocmit in fiecare an de revista DJ Magazine. Renumit pentru colaborarile sale cu numerosi cantareti de prim rang, DJ Avicii a primit si doua nominalizari la premiile Grammy - pentru piesa "Sunshine" cu David Guetta in 2012 si pentru cantecul sau "Levels" in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.