LifeStar 18 Mai 2014 12:29
Politistii francezi l-au arestat, vineri, pe Vitalii Sediuk, un reporter ucrainean specializat in farse, dupa ce acesta a incercat sa se ascunda sub rochia vaporoasa purtata de actrita America Ferrera pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Vedeta americana, protagonista serialului TV "Betty cea urata", a fost "salvata" de agentii de securitate de pe Croazeta, in momentul in care poza pe covorul rosu alaturi de Djimon Hounsou, Cate Blanchett si Kit Harington, colegii ei din distributia filmului "How to Train Your Dragon 2", care a avut premiera la Cannes.

Vitalii Sediuk a reusit sa ajunga pe covorul rosu din fata Palais des Festivals de la Cannes - desi acel spatiu este rezervat vedetelor de cinema -, s-a asezat in genunchi si a incercat sa isi ascunda capul sub rochia alba si vaporoasa pe care o purta actrita America Ferrera.

Nu se stie deocamdata cum a reusit reporterul ucrainean sa treaca de cordonul de securitate si sa ajunga pe covorul rosu.

Vitalii Sediuk a devenit celebru dupa ce a fost palmuit de Will Smith, in 2012, fiindca incercase sa il sarute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului "Barbati in negru 3".

Reporterul ucrainean a fost protagonistul unui alt moment insolit in 2013, cand a reusit sa intre in zona VIP de la gala de decernare a premiilor Grammy, a urcat pe scena, a luat microfonul si a inceput sa vorbeasca incoerent, pretinzand ca sustinea un discurs prin care o felicita pe cantareata britanica Adele, care urma sa isi primeasca trofeul castigat la categoria "cea mai buna interpretare pop solo".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.