LifeStar 17 Mai 2014 15:51
Actorul Leonardo DiCaprio a donat 1 milion de dolari unei fundatii care militeaza pentru protejarea elefantilor.

Starul hollywoodian a facut aceasta donatie generoasa la Sundown Gala din Malibu, California, sambata seara, acesta fiind un eveniment organizat sub forma unei strangeri de fonduri pentru fundatia ecologista Elephant Crisis Fund.

Aceasta gala, aflata la editia inaugurala, a fost organizata de propria fundatie a actorului Leonardo DiCaprio, in colaborare cu Wildlife Conservation Network.

Potrivit New York Post, valoarea totala a donatiilor a depasit 2 milioane de dolari, iar la eveniment au participat cateva nume mari din showbiz, precum actorul Mark Wahlberg si cantareata Barbra Streisand.

Iubitor de animale si pasionat de ecologie, actorul american detine o locuinta complet ecologica in Blackadore Caye din Insulele Belize.

In 2013, starul hollywoodian a declarat ca se va folosi de influenta si de celebritatea sa pentru a contribui la eforturile depuse pe plan international pentru protejarea tigrului indian, o specie pe cale de disparitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.