LifeStar 15 Mai 2014 14:55
Justin Bieber a fost pus sub acuzare pentru tentativa de furt, au declarat, marti, surse oficiale din Departamentul de politie din Los Angeles.

Cantaretul canadian, in varsta de 20 de ani, nu a fost nici arestat, nici interogat, a spus Rosario Herrera, purtatorul de cuvant al Departamentului de politie din Los Angeles.

Detectivii au chestionat si victima, care a reclamat presupusa infractiune. Incidentul a avut loc luni dimineata, in jurul orei 10.30, in cartierul Van Nuys din Los Angeles.

Potrivit informatiilor din presa, Justin Bieber ar fi incercat sa sustraga telefonul mobil al unei tinere, incident care a fost raportat politiei in cursul zilei de marti, fara sa fie oferite informatii suplimentare.

Acest incident este cel mai recent dintr-o serie neintrerupta de probleme cu legea pe care le-a avut Justin Bieber in ultima vreme.

Pe 23 ianuarie, Justin Bieber a fost arestat, in Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru participarea la o intrecere intre masini, fiind insa eliberat a doua zi pe cautiune. La momentul respectiv, Bieber a spus politistilor ca, inainte de a se urca la volanul automobilului, marca Lamborghini, a consumat alcool, marijuana si medicamente care se elibereaza pe baza de reteta.

Justin Bieber va fi audiat intr-un proces ce va avea loc in iulie, la Miami, pentru acuzatiile de conducere a masinii sub influenta alcoolului si cu permisul expirat si pentru impotrivire la arestare. De asemenea, in luna februarie, Bieber a fost acuzat de agresarea unui sofer de limuzina, in Toronto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.