LifeStar 14 Mai 2014 12:06
Alec Baldwin a fost arestat marti, la New York, pentru ca a mers cu bicicleta in sens interzis pe o strada cu sens unic.

Alec Baldwin a fost retinut de doi agenti de politie care l-au surprins mergand cu bicicleta pe un sens interzis, unde circulau masini, din Manhattan, in jurul orei 10.00.

"S-a comportat intr-un mod violent si amenintator cu agentii de politie", a declarat Lee Jones, de la departamentul de politie din New York, citat de MEDIAFAX.

Dupa ce a mers la politie pentru cercetari, Alec Baldwin a fost eliberat, a declarat un purtator de cuvant al departamentului de politie din New York.

Alec Baldwin a reactionat dur pe contul sau de pe platforma Twitter dupa arestarea sa, afirmand ca "New York este un carnaval de prostie prost administrat, disperat dupa profit si nerabdator sa criminalizeze cea mai mica abatere de comportament".

La inceputul anului, actorul si-a exprimat intentia de a parasi orasul New York si de a renunta la viata publica, in parte din cauza relatarilor recente din presa care l-au prezentat ca un personaj coleric, cu atitudini homofobe.

In eseul intitulat "Good-Bye, Public Life/ Adio, viata publica", aparut in februarie in New York Magazine, actorul a incercat sa isi dovedeasca nevinovatia dupa ce a fost catalogat drept homofob de o organizatie de aparare a drepturilor homosexualilor, in urma unui incident cu un paparazzo, in noiembrie 2013, caruia i-ar fi adresat insulte anti-gay.

Alec Baldwin, care nu se afla la prima confruntare cu fotografii si reporterii, a fost, de asemenea, tinta criticilor in luna iunie 2013, dupa o serie de mesaje homofobe publicate pe platforma Twitter, indreptate impotriva unui reporter al ziarului britanic Daily Mail.

"Probabil va trebui sa ma mut din New York. Pur si simplu nu mai pot trai in New York", a afirmat actorul in eseul respectiv.

Cariera lui Alec Baldwin a fost construita cu ajutorul unor roluri importante in teatru si in filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor intr-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodata, si un cunoscut activist politic, desi Hollywood-ul tinde sa evite chestiunile politice sensibile. Actorul american a demonstrat ca este talentat si in roluri comice precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", si a prezentat "Saturday Night Live", o celebra emisiune TV de comedie din Statele Unite ale Americii.

Citeste si:
Bicicliștii bucureșteni pot afla date în timp real despre calitatea...
Bicicliștii bucureșteni pot...

Actorul a putut fi vazut in 2010 pe marile ecrane in lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alaturi de Meryl Streep si Steve Martin. Recent, a jucat alaturi de Cate Blanchett in "Blue Jasmine" (2013), regizat de Woody Allen, cu care a mai colaborat pentru filmul "Din dragoste pentru Roma" (2012).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.