LifeStar 11 Mai 2014 11:25
Actrita Julia Roberts a declarat recent, intr-o emisiune de televiziune, ca are tatuaje cu numele copiilor sai si cu initialele sotului ei.

Julia Roberts a fost prezenta, miercuri, in emisiunea "Ellen DeGeneres Show", fiind intrebata de Ellen DeGeneres, moderatoarea programului, daca are tatuaje, potrivit dailymail.co.uk, citat de MEDIAFAX.

"Da, am cateva. Probabil in momentul asta ti-ai schimbat complet parerea despre mine", a raspus Julia Roberts.

Ellen DeGeneres s-a declarat socata de acest lucru si a cerut mai multe detalii, iar Julia Roberts a precizat ca are tatuaje cu numele copiilor ei si cu initialele sotului sau.

Julia Roberts s-a casatorit cu operatorul Daniel Moder in 2002, iar cei doi au impreuna trei copii: gemenii Hazel Patricia si Phinnaeus Walter, in varsta de 10 ani, si Henry, in varsta de sase ani.

Julia Roberts, nascuta in 1967, care si-a castigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumusica/ Pretty Woman", este detinatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich". A mai jucat recent in "Mananca roaga-te iubeste/ Eat Pray Love", in lungmetrajul "Larry Crowne", alaturi de Tom Hanks, in "Oglinda, oglinjoara/ Mirror, Mirror", o adaptare cinematografica a basmului "Alba ca Zapada", si in "Tinutul din mijlocul verii/ August: Osage County" de John Wells, alaturi de Meryl Streep.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.