LifeStar 10 Mai 2014 13:30
"The Flinstones" va reveni pe marele ecran, intr-un nou film de animatie, ce va fi produs de Warner Bros., in colaborare cu Will Ferrell si Adam McKay

Scenariul filmului de animatie, aflat in stadiu de dezvoltare, va fi scris de Chris Henchy, coscenarist al filmului "Campania/ The Campaign", cu Zach Galifianakis si Will Ferrell, conform hollywoodreporter.com, citat de MEDIAFAX.

Serialul de desene animate "The Flinstones", difuzat intre 1960 si 1966 la ora de maxima audienta pe Cartoon Network si ABC, a avut un succes urias, continuand sa incante telespectatorii si in deceniile urmatoare, dupa ce drepturile de difuzare au fost vandute si altor posturi de televiziune.

Actiunea acestui serial de desene animate este amplasata in Epoca de Piatra si urmareste aventurile a doua cupluri care traiesc viata unei familii "moderne" din preistorie: Fred si Wilma Flinstones si cei mai buni prieteni ai acestora, Barney si Betty Rubble, care parodiaza viata de zi cu zi a unei familii americane din acea perioada.

Compania Universal a produs un film live-action in 1994, in care au jucat John Goodman, Elizabeth Perkins, Rick Moranis si Rosie O’Donnell, iar rolul soacrei lui Fred Flinstone a fost interpretat de Elizabeth Taylor.

Warner Bros.a obtinut drepturile pentru "The Flinstones" in 1996, cand Time Warner a achizitionat Turner Broadcasting, care cumparase in 1991 studioul Hanna-Barbera, ce a produs acest film de animatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.