LifeStar 9 Mai 2014 16:37
Actorul britanic Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice "Harry Potter", s-a logodit cu iubita lui, Erin Darke, cu care are o relatie de aproape doi ani, afirma presa internationala.

Potrivit mai multor surse, actorul si iubita sa doresc sa pastreze secretul asupra acestui eveniment pana cand vor alege un inel de logodna, cu ocazia unei apropiate vacante la Paris.

"Vor sa pastreze totul in secret, pentru ca este un eveniment privat, insa amandoi sunt extrem de incantati. Sunt mai fericiti ca niciodata", a declarat o sursa, citata de revista Star.

Aceeasi publicatie afirma ca Daniel Radcliffe si Erin Darke intentioneaza sa se casatoreasca in 2015, in cadrul unei ceremonii ce va fi organizata pe malul Lacului Michigan din Statele Unite, unde locuieste familia Darke.

Daniel Radcliffe a devenit cunoscut pentru interpretarea vrajitorului Harry Potter in franciza cinematografica omonima de succes bazata pe romanele scrise de J. K. Rowling.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.