LifeStar 8 Mai 2014 11:59
Sandra Bullock, cantaretele Shakira si Beyonce, creatoarea de moda Victoria Beckham si starleta TV Kim Kardashian au fost incluse in Topul 50 al celor mai influente mame din lume pe anul 2014 alcatuit de revista Working Mother.

Vedetele mentionate, alaturi de alte mame celebre, precum Christina Aguilera, Kerry Washington, Tina Fey si Amy Poehler, au fost laudate si incluse de editorii revistei Working Mother in aceasta lista anuala a parintilor care "ii inspira pe oameni sa continue sa se straduiasca pentru mai mult si mai bine".

Revista Working Mother a selectionat diverse vedete feminine in opt categorii - "Divertisment/Literatura, Moda/Creatori de tendinte, Finante/Afaceri, Stiri/Publicitate, Politica, Comert/Manufacturi, Filantropie si Tehnica/Stiinta - si le-au premiat pe acelea care "au demonstrat ca au talent, simtul afacerilor, spirit inovator si curaj pentru a avea un impact formidabil asupra lumii in atat de multe feluri".

Jennifer Owens, directorul editorial al publicatiei citate, considera ca acest grup de femei "formidabile", reprezinta exemple de persoane care sunt capabile sa combine cu mult succes cariera profesionala cu viata de familie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.