LifeStar 6 Mai 2014 18:07
Al patrulea film din franciza de succes "Politistul din Beverly Hills", cu Eddie Murphy in rolul principal, va avea premiera pe 25 martie 2016.

Filmul va fi produs de Jerry Bruckheimer, care a produs si al doilea si al treilea lungmetraj din franciza, pentru studiourile Paramount, si va fi regizat de Brett Ratner, care a mai fost abordat pentru regia acestei pelicule in urma cu cinci ani.

Scenariul va fi scris de Andre Nemec si Josh Appelbaum, iar rolul detectivului Axel Foley va fi reluat de Eddy Murphy, care, inainte de concretizarea acestui proiect, incercase sa transforme continuarea francizei intr-un serial de televiziune, transmite MEDIAFAX.

Nu se cunosc inca detalii despre actiunea filmului, insa detectivul Alex Foley va aparea pe marele ecran alaturi de fiul sau, interpretat de Brandon T. Jackson - asa cum a fost prevazut pentru serialul de televiziune propus de Eddie Murphy postului de televiziune CBS.

Intre anii 1980 si 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabila "mina de aur" de producatorii de la Hollywood, datorita succesului comercial al unor filme precum "Profesorul trasnit", "Trading Places" si "Beverly Hills Cop". Cariera sa a intrat insa intr-un con de umbra in anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care "Imagine That", "A Thousand Words" si "Ti-l prezint pe Dave/ Meet Dave" inregistrand un succes destul de modest.

In anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc in topul vedetelor platite exagerat la Hollywood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.