LifeStar 3 Mai 2014 10:22
Instagram a inchis temporar contul cantaretei Rihanna, dupa ce artista a postat marti pe aceasta platforma mai multe fotografii in care apare nud, dar si coperta revistei franceze Lui, pe care apare topless.

Instagram a explicat decizia luata prin faptul ca fotografiile postate de Rihanna constituie o incalcare a politicii platformei cu privire la nuditate. Astfel, contul artistei a fost suspendat pana la inlaturarea imaginilor.

Intre timp, platforma Instagram, care are prevazut in termenii si conditiile de operare ca "interzice materialele care contin nuditate", a sters fotografiile postate de Rihanna. Aceste fotografii au fost facute in timpul sedintei foto a artistei pentru numarul 7 al revistei Lui.

In schimb, Rihanna a decis sa publice setul de fotografii pe platforma Twitter, unde are 35 de milioane de followeri. Aceasta retea de microblogging permite materialele ce contin nuditate, care trebuie insa marcate cu avertismentul: "Marcati acest continut ca materiale media delicate/ Mark my media as containing sensitive content".

De asemenea, cantareata a postat pe Instagram o fotografie in care poarta un sacou alb si are o tunsoare din anii ’90. Pe fotografie apare scris textul: "Coperta, daca ar fi fost alegerea Instagram".

Recent, Rihanna a pozat topless si pentru revista Vogue Brazilia, care a avut doua versiuni de coperta cu artista R&B - postand de asemenea, setul de fotografii pe platformele Instagram si Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.