LifeStar 2 Mai 2014 16:21
Primul single de pe albumul postum al cantaretului Michael Jackson, decedat in 2009, a fost lansat joi, in cadrul primei editii a galei iHeartRadio Awards, care a avut loc la Los Angeles.

Single-ul "Love Never Felt So Good", compus si inregistrat de Michael Jackson in 1983, este inclus pe albumul "Xscape", ce va fi lansat pe 13 mai de casa de discuri Epic Records, in parteneriat cu administratorii averii cantaretului.

Albumul include opt melodii originale, care nu au fost lansate pana acum, inregistrate de Michael Jackson intre 1983 si 1999.

Totodata, cantaretul Justin Timberlake a dezvaluit joi, intr-o postare pe platforma Instagram, ca si vocea lui apare pe inregistrarea cantecului "Love Never Felt So Good".

De asemenea, Justin Timberlake, care canta "in duet" cu Michael Jackson melodia "Love Never Felt So Good", a postat pe platforma Twitter un link de pe care cantecul poate fi ascultat online, impreuna cu mesajul "Dati la maxim/ Play it Loud", potrivit billboard.com.

Prima editie a premiilor iHeartRadio, acordate in urma votului exprimat de fani, a avut loc joi, la Shrine Auditorium din Los Angeles, si a fost transmisa in direct de televiziunea americana NBC.

In cadrul acestei gale, prezentate, printre altii, de Selena Gomez, Adam Lambert si Hilary Duff, au sustinut recitaluri rapperul Pitbull, Drake, Shakira, Pharrell Williams, trupa Thirty Seconds To Mars, Ed Sheeran, Ariana Grande si formatia britanica Bastille.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.