LifeStar 2 Mai 2014 18:01
Grupul Pet Shop Boys isi va lansa propriul lant hotelier, in cadrul unui plan de afaceri mai larg, ce vizeaza extinderea brandului X2, pe care membrii trupei l-au infiintat dupa ce au renuntat la colaborarea cu casa de discuri EMI.

Membrii acestui duo electro-pop au infiintat brandul X2, ce include deja o casa de discuri cu acelasi nume, dupa ce au decis sa renunte la casa EMI cu care au colaborat in ultimii 28 de ani.

Chris Lowe a declarat pentru Daily Mirror: "Odata ce ai propriul tau logo, incepi sa crezi ca nu exista limite. Parfumuri? Lenjerie intima? Am decis deja ca vom patrunde in domeniul hotelier. Hotelurile noastre vor fi intr-un stil clasic, precum cele din lantul White Company, nu vor fi hoteluri de lux".

Neil Tennant, celalalt membru al grupului Pet Shop Boys, a dezvaluit ca ideea de a detine propriul lant hotelier i-a venit dupa ce a urmarit o emisiune de televiziune despre proprietatile imobiliare.

"Televizorul era pornit tot timpul atunci cand am inregistrat cel mai recent album al nostru. Urmaream mereu emisiunea «Escape to the Country»", a spus Neil Tennant.

Grupul Pet Shop Boys va sustine un concert ce va include noi aranjamente orchestrale ale celor mai cunoscute piese ale sale, pe 23 iulie, in cadrul festivalului "BBC Proms", unde va lansa si o piesa dedicata savantului britanic Alan Turing, supranumit "parintele informaticii", celebru si pentru faptul ca a descifrat codurile folosite de armata germana in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

"Este o mare onoare pentru noi sa fim invitati sa cantam la BBC Proms si sa il sarbatorim pe Alan Turing, la 60 de ani de la moartea lui", au spus membrii grupului britanic.

Paloma Faith a fost si ea invitata sa participe la BBC Proms, un festival muzical intis pe durata a doua luni, care va avea loc la prestigioasa Royal Albert Hall din Londra, incepand din 18 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.