LifeStar 2 Mai 2014 13:07
Cantareata americana Mariah Carey va lansa un nou album de studio - al 14-lea din cariera -, intitulat "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", pe 27 mai.

Albumul va fi lansat atat in format clasic, cat si in format digital.

Artista americana, care a aparut si pe coperta revistei Billboard din aceasta saptamana, spune ca titlul noului ei disc se inspira dintr-un "obiect personal ce face parte dintr-o entitate" care a definit-o aproape intreaga viata.

Coperta albumului reprezinta "primul si singurul autoportret" realizat de cantareata la varsta de trei ani si jumatate.

Vorbind despre a doua jumatate a titlului albumului, sintagma "The Elusive Chanteuse", Mariah Carey spune ca acesta este o porecla pe care a adoptat-o recent, dupa modelul altor pseudonime, porecle si abrevieri artistice pe care si le-a insusit in trecut, precum "Mimi" si "MC".

Discul contine 18 piese, iar unele dintre ele au fost compuse de cativa producatori de seama, precum Rodney Jerkins, Jermaine Dupri, Hit-Boy si Mike Will Made It. Albumul contine, totodata, colaborari ale artistei cu Nas, Wale si Miguel, dar si cateva aparitii speciale, precum cele ale rapperului Fabolous si ale gemenilor cantaretei, Moroccan si Monroe (care au implinit varsta de trei ani pe 30 aprilie - data la care a fost anuntata lansarea albumului), cat si doua duete cu R. Kelly si Mary J. Blige.

Noul album semnat Mariah Carey va ajunge in final pe piata in luna mai, dupa mai multe schimbari de strategie comerciala si modificari ale datei de lansare. Primul single extras de pe acest album, "You're Mine (Eternal)", a petrecut o saptamana in topul Billboard Hot 100 in luna februarie si s-a vandut in 56.000 de copii, potrivit Nielsen SoundScan. Totodata, aceasta piesa a devenit cel de-al 17-lea No. 1 al cantaretei americane in topul Billboard's Dance Club.

Mariah Carey, castigatoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul in anii '90, prin lansarea unui album care ii poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cantareata in Statele Unite ale Americii in anii '90, iar albumele ei s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat in declin incepand cu anii 2000, cand a rupt legatura cu casa de discuri Columbia Records.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.