Bob Hoskins, nominalizat la premiile Oscar, a murit marti, la varsta de 71 de ani, din cauza unei pneumonii, a anuntat agentul de presa al acestuia.

Hoskins a anuntat in 2012 ca va renunta la cariera de actor, dupa ce a fost diagnosticat cu maladia Parkinson.

"Suntem devastati de moartea iubitului nostru Bob", au declarat sotia actorului, Linda, si cei patru copii ai cuplului - Alex, Sarah, Rosa si Jack - intr-un comunicat comun.

"Bob a murit impacat la spital, noaptea trecuta, inconjurat de familia sa, din cauza unui acces de pneumonie", afirma acelasi comunicat.

Bob Hoskins si-a inceput cariera jucand in spectacole de teatru, inainte de a se orienta spre cinematografie. A jucat in multe filme, interpretand multe roluri de gangster in anii 1980, inainte de a-si construi o cariera stralucita la Hollywood si a devenit celebru cu rolurile interpretate in filmele "The Long Good Friday" (1980) si "Cine vrea pielea lui Roger Rabbit? / Who Framed Roger Rabbit" (1988).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.