Actrita Julie Gayet a decis sa rupa relatia sa cu presedintele Frantei, François Hollande, care, de altfel, nu a fost niciodata confirmata oficial.

Publicatia franceza scrie ca Gayet a fost cea care a dorit sa rupa aceasta relatie tinuta secreta vreme de peste doi ani.

In ianuarie, François Hollande, care pe atunci avea o relatie cu jurnalista Valérie Trierweiler, a fost surprins iesind dintr-un imobil unde se intalnea de obicei cu actrita Julie Gayet. A urmat o perioada tulbure, marcata de ezitari si de spitalizarea celei care era partenera de viata oficiala a sefului statului francez, Valérie Trierweiler, citat de MEDIAFAX.

Pe 25 ianuarie, despartirea lor a fost confirmata oficial de presedintele Frantei, in contextul dezvaluirilor despre relatia pe care el ar fi avut-o cu actrita Julie Gayet.

Actrita discreta, Julie Gayet, a jucat in ultimii 20 de ani in peste 70 de filme, de la comedii romantice la thrillere si chiar drame, interpretand intotdeauna roluri secundare. Anul acesta a fost nominalizata la premiile César, pentru rolul din filmul "Quai d'Orsay". A fost casatorita cu cineastul argentinian Santiago Amigorena, in perioada 2003 - 2006, cuplul avand doi copii.

Dupa ce a anuntat, pe 25 ianuarie, "sfarsitul vietii sale comune" cu Valérie Trierweiler, cu care a avut o relatie din anul 2007, presedintele francez François Hollande a aparut mereu singur in public, iar natura relatiei sale cu Julie Gayet nu a fost niciodata confirmata oficial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.