Printul Harry si iubita sa din ultimii doi ani, Cressida Bonas, s-au despartit, a anuntat marti revista americana People, care citeaza o sursa din anturajul mostenitorului britanic.

"Lucrurile nu mai mergeau bine" intre printul in varsta de 29 de ani si iubita sa in varsta de 25 de ani, a declarat acea sursa.

Contactata de AFP, casa regala britanica a refuzat sa comenteze aceste informatii. "Nu este un subiect pe care am putea sa il comentam", a declarat un purtator de cuvant al casei regale.

Cressida Bonas, careia britanicii ii spun "Cressy", si printul Harry, al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, au aparut pentru prima data impreuna in public in iulie 2012. Potrivit revistei People, ei s-au cunoscut prin intermediul printesei Eugenie, fiica printului Andrew si prietena apropiata a Cressidei Bonas. Relatia celor doi tineri a ramas una discreta, departe de ochii fotografilor.

In martie, cuplul a aparut totusi in public in doua ocazii, intr-un singur weekend, determinand presa britanica sa vorbeasca despre o "oficializare" a relatiei.

Printul Harry si iubita lui au asistat la un meci dintre Anglia si Tara Galilor in Turneul celor sase natiuni la rugby, la doua zile dupa ce au fost fotografiati in timp ce se imbratisau la un eveniment de caritate organizat in favoarea tinerilor defavorizati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.