Harrison Ford se afla in fruntea distributiei pentru urmatorul lungmetraj din franciza "Razboiul stelelor", alaturi de Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis si Oscar Isaac, au confirmat marti Walt Disney si Lucasfilm.

Alaturi de actorii din trilogia initiala - Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher - in "Razboiul stelelor VII" vor primi roluri si alti actori din seria originala: Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO) si Kenny Baker (R2-D2).

In trilogia initiala "Razboiul stelelor", Harrison Ford a interpretat rolul lui Han Solo, Carrie Fisher a jucat rolul printesei Leia, iar Mark Hamill l-a interpretat pe Luke Skywalker, insa deocamdata nu se stie daca in noul film vor juca personajele care i-au consacrat sau vor primi alte roluri.

Alaturi de Andy Serkis ("Stapanul inelelor") si de Oscar Isaac ("Inside Llewyn Davis"), in "Razboiul stelelor VII" au fost distribuiti actorul suedez Max Von Sydow, actorul Adam Driver (starul din serialul "Girls/ Fetele"), Domhnall Gleeson si actorii debutanti John Boyega si Daisy Ridley.

"Este in acelasi timp emotionant si incredibil sa putem urmari jucand impreuna actori indragiti din distributia initiala si actori tineri, pentru a aduce din nou la viata aceasta lume. Vom incepe filmarile cam peste doua saptamani si toata lumea face tot posibilul pentru a-i face fericiti pe fani", a afirmat intr-un comunicat J.J. Abrams, regizorul si coscenaristul peliculei.

Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi din aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.