O turista din Franta care a vazut un cersetor scotocind prin pubelele din New York a ascultat de vocea interioara care o indemna sa fie o persoana buna si i-a oferit acestuia felii de pizza, fara sa isi dea seama ca persoana in cauza era actorul Richard Gere care turna o scena de film.

Karine Valnais Gombeau, o frantuzoaica in varsta de 42 de ani, se afla in apropiere de gara Grand Central din Manhattan, atunci cand a vazut un barbat cu un fes tras pana la nivelul sprancenelor, care scotocea prin pubele, a anuntat duminica publicatia New York Post.

Turista iesea dintr-o pizzerie cu sotul ei si fiul lor in varsta de 15 ani si a decis sa ofere acelui "cersetor" feliile ramase din pizza lor de dimensiuni pantagruelice. Richard Gere, in varsta de 64 de ani, nu a ezitat si a intrebat-o ce se afla in sacosa pe care i-o oferea acea femeie.

"Am incercat sa ii spun in engleza, dar mi-a iesit pe jumatate in franceza. I-am spus: «Je suis desolée, but the pizza is cold» («Imi pare rau, dar pizza este rece»)", a declarat Karine Valnais Gombeau pentru publicatia americana.

"El mi-a raspuns: «Multumesc, Dumnezeu sa va binecuvanteze!»", a adaugat ea.

Turista franceza a parasit zona fara sa stie ca a oferit resturi de pizza unui star hollywoodian si fara sa stie ca era vorba de filmarile pentru noul lungmetraj cu Richard Gere, intitulat "Time out of Mind".

Karine a descoperit acest lucru abia dupa doua zile, cand s-a recunoscut intr-o fotografie publicata de New York Post.

"A fost ceva magic, e incredibil ca poate sa se intample asa ceva. Cred ca (el) este foarte frumos, chiar si la varsta lui", a adaugat turista franceza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.