Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a vorbit intr-un interviu acordat pentru BBC Radio despre despartirea de Gwyneth Paltrow.

Chris Martin a vorbit, astfel, pentru prima oara despre despartirea sa de Gwyneth Paltrow dupa 10 ani de casnicie.

"Toata lumea trece in viata printr-o serie de provocari. Chiar daca este vorba de iubire, bani, copii sau boala", a afirmat artistul intr-un fragment al interviului care va aparea pe 28 aprilie, informeaza dailymail.co.uk, citat de MEDIAFAX.

Chris Martin a continuat: "Au fost foarte multe titluri false in ultimul timp, dar acesta va fi unul real".

In fragmentul publicat, cantaretul nu pronunta numele sotiei sale, dar interviul se va concentra pe viata si cariera artistului britanic.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin, care au doi copii impreuna - Apple, in varsta de noua ani, si Moses, in varsta de sapte ani - si-au anuntat despartirea pe 25 martie, dupa ce au incercat sa isi salveze casnicia "vreme de peste un an", dar se crede ca relatia lor a inceput sa aiba probleme de cel putin cinci ani, dupa ce Gwyneth Paltrow a devenit, in 2009, adepta Cabalei - doctrina religioasa urmata, printre alte vedete, si de Madonna.

Cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003, si-au anuntat despartirea intr-un mesaj comun, publicat pe site-ul actritei americane, goop.com.

Gwyneth Paltrow, desemnata in 2013 cea mai frumoasa femeie din lume de revista People, a devenit cunoscuta in cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", in 1995, in care a jucat alaturi de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viata.

In 1997, a avut o relatie cu Ben Affleck, alaturi de care a ramas doi ani.

Dupa premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar ("Shakespeare indragostit", 1999) si casatoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a indepartat de platourile de filmare, concentrandu-se pe lansarea de carti si retete gastronomice si pe aparitii in emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", inceputa in 2008, a readus-o pe actrita in prim-planul cinematografiei mondiale.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

Chris Martin si grupul sau Coldplay, infiintat in 1996, au vandut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Urmatorul album al formatiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - va fi lansat pe piata pe 19 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.