Cantareata americana Miley Cyrus a fost externata dintr-un spital din statul american Missouri, unde a fost internata pe 15 aprilie, pentru a se trata din cauza unei reactii alergice severe la antibiotice.

Cantareata a fost internata pe 15 aprilie in spitalul Sprint Center din Kansas si a fost nevoita sa anuleze un concert pe care urma sa il sustina in aceeasi zi, in Kansas City, dupa ce a suferit o reactie alergica severa la antibioticele care i-au fost administrate impotriva unei infectii a sinusurilor, transmite MEDIAFAX.

Din cauza acestei probleme medicale, Miley Cyrus si-a anulat si celelalte concerte pe care urma sa le sustina weekendul trecut, in cadrul turneului sau american, insa, dupa o scurta pauza, pe 2 mai va incepe o serie de spectacole in Europa, pentru promovarea celui mai recent album al sau, "Bangerz".

"(Miley, n.r.) se simte mult mai bine si turneul din Europa se va desfasura conform programului", a declarat o sursa apropiata cantaretei pentru site-ul Eonline.com.

Cantareata si actrita americana Miley Cyrus a devenit cunoscuta datorita serialului pentru adolescenti "Hannah Montana", in care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artisti care s-au lansat in productiile Disney. Fiica interpretului de muzica country Billy Ray Cyrus, ea si-a lansat in 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" si "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

Miley Cyrus a generat controverse la inceputul lunii noiembrie 2013, dupa ce a fumat o tigara cu marijuana in timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis in direct la mai multe posturi de televiziune, dupa ce a fost premiata la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.