Top-modelul american Angie Everhart s-a logodit cu iubitul ei, Carl Ferro, acceptand marti cererea in casatorie a acestuia.

Angie Everhart, care a invins cancerul de tiroida in 2013, a anuntat, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, ca s-a logodit cu Carl Ferro, directorul unei companii de produse dietetice.

"Iubitul meu Carl Ferro m-a cerut in casatorie aseara, in exact acelasi loc in care ne-am sarutat prima data. Sunt foarte fericita!", a scris Angie Everhart.

Angie Everhart este o actrita americana si un fost model profesionist de succes. Si-a inceput cariera lucrand ca fotomodel si a aparut pe copertele unor reviste de moda celebre, precum Elle si Glamour. A pozat in costum de baie pe copertele mai multor numere ale revistei Sport Illustrated si o data nud, pe coperta revistei Playboy.

Angie Everhart si-a facut debutul in film in 1993, jucand alaturi de Arnold Schwarzenegger in filmul de actiune cu accente comice "Las Action Hero". De atunci, a aparut in alte lungmetraje cu priza la public precum "Jade" (1995), "Tales From the Crypt Presents: Bordello of Blood" (1996), "Denial" (1998), "Trigger Happy "(1996), "Gunblast Vodka" (2000), "Payback" (2006), "Bigfoot" (2008) si "Take Me Home Tonight" (2011).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.