Actorul Richard Gere are o relatie cu modelul, actrita si prezentatoarea de televiziune Padma Lakshmi, a patra sotie a scriitorului britanic de origine indiana Salman Rushdie, cu care aceasta a fost casatorita din 2004 pana in 2007.

Potrivit presei americane, Richard Gere, in varsta de 64 de ani, a inceput de curand o relatie cu Padma Lakshmi, in varsta de 43 de ani, in timpul unor filmari la New York.

Richard Gere se afla in aceasta perioada la New York unde filmeaza pentru pelicula "Time Out of Mind", ce spune povestea unui barbat fara adapost care incearca sa reia legatura cu fiica sa.

Gere se afla in plin proces de divort cu cea de-a doua sotie a lui, Carey Lowell, in varsta de 53 de ani, dupa un mariaj care a durat 11 ani. Cei doi au impreuna un fiu, Homer, si detin impreuna un complex hotelier de lux - Bedford Post Inn.

Richard Gere a fost casatorit si cu top-modelul Cindy Crawford, din 1991 pana in 1995.

Padma Lakshmi, fost model si prezentatoare a emisiunii culinare "Top Chef", a fost casatorita cu celebrul scriitor britanic de origine indiana Salman Rushdie, din 2004 pana in 2007, dupa care a inceput o relatie cu miliardarul Teddy Forstmann, care a durat pana la decesul acestuia, in 2011, din cauza unui cancer cerebral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.