Michelle Obama, sotia presedintelui american Barack Obama, va juca in urmatorul episod al serialului american "Nashville", produs de postul de televiziune ABC, care va fi difuzat pe 7 mai.

Michelle Obama va avea o aparitie speciala alaturi de actrita Connie Britton, care interpreteaza rolul unei foste cantarete de muzica country, Rayna James, in varsta de 40 de ani. Rayna incearca sa reintre in atentia publicului si sa isi recastige faima din tinerete.

In episodul in care apare prima doamna a Statelor Unite ale Americii, Rayna James o convinge pe aceasta sa gazduiasca un concert caritabil la Fort Campbell, dupa ce se afla ca personajul Luke a fost ranit in Afganistan.

Michelle Obama pare sa nu aiba trac in fata camerelor de luat vederi: aceasta a mai avut o aparitie speciala in sezonul final al serialului TV "Parks and Recreation", produs de NBC.

Debutul sotiei presedintelui american Barack Obama in acest show de televiziune a avut loc dupa ce a lucrat alaturi de actrita Amy Poehler pentru campania "Let's Move".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.