Cantareata americana Katy Perry sustine ca vrea un copil si considera ca nu este nevoie sa fie implicata intr-o relatie pentru asta.

Katy Perry, care s-a despartit de cantaretul John Mayer in februarie, dupa o relatie de doi ani, le-a marturisit prietenilor ca isi doreste sa devina mama. Perry si Mayer au inceput o relatie in iunie 2012, la mai putin de un an dupa ce cantareata americana divortase de actorul britanic Russell Brand, dupa o casnicie care a durat 14 luni, informeaza contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

"Katy vrea copii cat mai curand posibil. Ea nu vorbeste despre noi iubiti atat de mult ca despre a gasi un barbat si a ramane insarcinata, fara sa se gandeasca la casatorie", a declarat o sursa pentru site-ul RadarOnline.com.

Katy Perry, in varsta de 29 de ani, a devenit celebra cu o serie de piese pop foarte populare, precum "Teenage dream", "Firework", "California Gurls", "E.T.", "Hot N Cold" si "I Kissed a Girl", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 si de pe albumul "Teenage Dream" din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.