Cantareata Gwen Stefani va participa la emisiunea "The Voice" in calitate de membru in juriul celui de-al saptelea sezon al show-ului.

Surse din apropierea artistei au precizat ca aceasta a semnat un contract doar pentru un sezon, insa un purtator de cuvant de la NBC a comentat la inceputul saptamanii: "Noi nu am luat nicio decizie deocamdata".

De asemenea, cantaretul Pharrell Williams, in varsta de 40 de ani, se va alatura juriului acestui concurs de talente muzicale si il va inlocui pe Cee Lo Green, care a parasit emisiunea pentru alte proiecte pe care le organizeaza in colaborare cu NBC, un post TV detinut de Comcast Corp.

Astfel, Pharrell Williams si Gwen Stefani vor completa juriul celui de-al saptelea sezon al emisiunii "The Voice", din care mai fac parte cantaretul de muzica country Blake Shelton si solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

Gwen Stefani a devenit celebra ca solista a trupei No Doubt, in 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numara "Just a Girl" si "Don't Speak".

Gwen Stefani, in varsta de 44 de ani, este si un designer de succes, impunandu-se in lumea modei cu colectia de haine L.A.M.B.

Emisiunea-concurs "The Voice", care are o audienta medie de 13,8 milioane de telespectatori pentru fiecare episod, si-a depasit marele rival, "American Idol", produs de Fox, cu aproximativ 3 milioane de telespectatori pe editie.

Celebritatea membrilor juriului de la "The Voice" este considerata a fi unul dintre factorii principali care au dus la cresterea audientei in fata rivalului "American Idol". Emisiunea "The Voice" este, totodata, un loc propice in care industria muzicala americana doreste sa isi promoveze cantecele, un exemplu in acest sens fiind piesa "Moves Like Jagger", interpretata de Adam Levine si Christina Aguilera, care a devenit un hit international, dupa ce a fost lansata, live, in acest program.

Citeste si:
Fara machiaj, fara Photoshop: 15+ vedete care mizeaza pe naturalete
Fara machiaj, fara Photoshop:...

Juriul editiei din aceasta primavara a emisiunii "The Voice" este compus din Blake Shelton, Adam Levine, Usher si Shakira.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.