Oprah Winfrey l-a facut pe cantaretul Pharrell Williams sa izbucneasca in lacrimi in timpul emisiunii pe care o realizeaza.

Dupa ce a urmarit pe ecran imagini cu persoane din intreaga lume dansand pe hitul sau "Happy", Pharrell Williams a inceput sa planga, infomeaza MEDIAFAX.

"Imi vine si mie sa plang", i-a spus Oprah. "Stiu, e minunat", i-a mai transmis ea.

Pharrell a povestit cum hitul "Happy" era la inceput o melodie care nu se difuza nici la radio. "Zero difuzari, nimic. Apoi am facut videoclipul, pe 21 noiembrie 2013, si deodata: boom!".

"De ce plang la Oprah?", a intrebat retoric Pharrell. "E coplesitor pentru ca iubesc ceea ce fac si apreciez faptul ca au existat oameni care au crezut in mine pentru o perioada atat de mare de timp, incat am putut sa ajung sa simt asta".

"Inteleg", i-a raspuns Oprah. "Inteleg acum de ce este atat de molipsitor, energia nu este intrerupta de nimic sa ajunga de la inima la inima".

Hitul "Happy" a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai buna coloana sonora, a adunat 182 de milioane de accesari pe YouTube si a vandut peste 1 milion de copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.