Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, va fi organizata in premiera in Romania, pe 12 iulie, pe plaja Loft din Mamaia.

Dupa ce anul 2013 s-a incheiat cu un festival in Miami la care 25.000 de oameni au dansat pana la epuizare, Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, s-a intors si se pregateste sa revolutioneze 2014 cu turneul Unleash, se arata in comunicatul de presa.

"E ca un spectacol Cirque du Soleil la care se adauga seturile celor mai buni DJ-i internationali, acrobatii la inaltime si, cel mai important, vopsele!", spun organizatorii despre Life in Color.

Culori fosforescente, tunuri cu vopsea - pe baza de apa, care nu afecteaza imbracamintea si pielea -, lasere spectaculoase, artificii, o productie impresionanta de talia Sensation sunt ingredientele turneului Unleash.

Fanii muzicii dance vor afla line up-ul in curand.

"Life in Color este un stil de viata, o cultura. Ceva care-ti permite sa lasi la o parte toate grijile si sa fii tu insuti. Simbolizeaza libertatea. Nu trebuie sa tii cont de etichete, de cum te imbraci sau de cum arati. Vrem ca fanii nostri sa vina la Life in Color si sa fie ei insisi... vrem sa se dezlantuie alaturi de noi", spune cofondatorul Life in Color, Lukasz Tracz.

Singura regula a petrecerii este de a purta alb, pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.

In perioada 15 aprilie - 15 mai, biletele sunt disponibile la pretul promotional de 80 de lei. Incepand cu data de 16 mai pana in ziua dinaintea concertului, biletele costa 100 de lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 130 de lei. Biletele VIP nu fac obiectul promotiei si sunt disponibile la pretul de 500 de lei. Biletele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, si prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti.

Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a inceput in 2006, in campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat cu asalt SUA, pozitionandu-se ca un eveniment unic, la care sute de mii de oameni au asistat si care imbina muzica, arta, dansul si culoarea.

Citeste si:
Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, vine...
Richard Browning,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.