Robert Downey Jr. si-a lansat, vineri, un cont oficial pe platforma de microblogging Twitter, atragand aproape un milion de fani in mai putin de 24 de ore.

Robert Downey Jr., in varsta de 49 de ani, si-a facut debutul pe Twitter vineri dupa-amiaza, cand a distribuit pe platforma de socializare o fotografie in care apare purtand o pereche de ochelari si tinand in maini o coala de hartie pe care este scrisa adresa sa oficiala de pe acest site (@RobertDowneyJr).

Fotografia este insotita de mesajul "Talk to me, Twitter" (Vorbeste cu mine, Twitter).

Dupa ce si-a incurajat fanii sa intre in legatura cu el, actorul a admis ca inca se lupta cu regulile acestei platforme: "Iubesc toata aprecierea voastra, oameni buni. Totusi, poate cineva sa explice cum poate o persoana sa isi expuna gandurile in doar 140 de caractere".

De asemenea, actorul a ales sa isi exprime in putine cuvinte activitatea: "Stiti cine sunt". In prezent, Robert Downey Jr. are 1,1 milioane followers pe platforma Twitter, printre acestia numarandu-se modelul israelian Bar Refaeli, actorul britanic Ian McKellen, actrita Rosario Dawson si vedeta de televiziune Ellen DeGeneres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.