Actorul Johnny Depp a fost citat in justitie pentru a depune marturie intr-un proces in legatura cu un accident de circulatie, care a avut loc la Los Angeles, in 2009, soldandu-se cu un deces.

Johnny Depp a primit citatia joi, la premiera din Los Angeles a filmului "Transcendence". Conform documentelor primite, actorul trebuie sa depuna marturie la procesul intentat lui Nancy Lekon, acuzata de crima dupa ce a accidentat mortal o femeie in 2009.

Nancy Lekon este acuzata ca a accidentat intentionat o femeie, pe care a acrosat-o si a tarat-o pe carosabil pe o distanta de 1,6 kilometri, incident in urma caruia victima si-a pierdut viata, scrie MEDIAFAX.

Avocatul din oficiu al apararii doreste ca Johnny Depp sa il ajute sa dovedeasca faptul ca acuzata are probleme psihice, dat fiind ca, la momentul arestarii, aceasta a declarat politistilor ca are o relatie cu actorul si ca avea o intalnire cu acesta cand s-a produs accidental, potrivit site-ului tmz.com.

Johnny Depp este chemat in justitie pentru a confirma faptul ca nu o cunoaste pe acuzata, astfel incat avocatul apararii sa poata demonstra ca aceasta sufera de halucinatii si are probleme de perceptie a realitatii. Nu se stie deocamdata daca actorul trebuie sa se prezinte personal la tribunal in calitate de martor, dat fiind faptul ca are posibilitatea sa dea o declaratie in scris sau prin intermediul telefonului.

In momentul incidentului, Johnny Depp era intr-o relatie cu actrita Vanessa Paradis, cu care are doi copii: Lily Rose, in varsta de 14 ani, si Jack, in varsta de 11 ani. Cuplul s-a despartit in 2012, iar in prezent, Johnny Depp este logodit cu actrita Amber Heard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.