Actrita americana Katherine Heigl a dat in judecata un lant de farmacii din Statele Unite de la care solicita plata unor daune de 6 milioane de dolari, informeaza bbc.co.uk.

Vedeta a acuzat lantul Duane Reade Inc. de faptul ca a folosit in materialele sale promotionale o fotografie a ei, care o prezinta in timp ce iesea dintr-una dintre farmaciile grupului. Plangerea oficiala a actritei americane a fost inregistrata miercuri, la Tribunalul din Manhattan, scrie MEDIAFAX.

In acele documente, Katherine Heigl afirma ca a fost fotografiata recent de paparazzi, la New York, in timp ce iesea dintr-o farmacie Duane Reade. Actrita spune ca lantul farmaceutic a decis sa ii exploateze acea imagine, in scopuri comerciale, in ciuda protestelor sale. Katherine Heigl a spus, totodata, ca intentioneaza sa doneze unei fundatii care ajuta animalele orice suma ce ii va fi acordata de instanta.

Anul trecut, Katherine Heigl a ocupat locul al doilea in topul actorilor platiti exagerat la Hollywood, fiind depasita de Adam Sandler. Potrivit revistei Forbes, pentru fiecare 1 dolar cu care a fost platita pentru filmele ei din 2013, actrita a generat pentru marile studiouri hollywoodiene venituri de 3,5 dolari. Unele dintre cele mai recente filme ale sale, precum "Un cuplu mortal/ Killers" si "Face toti banii/ One for the Money", au fost esecuri de box office.

Katherine Heigl a castigat insa un premiu Emmy pentru interpretarea personajului Izzie Stevens din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey" si s-a remarcat apoi pe marele ecran in filme precum "Un pic insarcinata/ Knocked Up" si "27 de rochii/ 27 Dresses".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.