George, copilul regal al Marii Britanii, a facut parte din angajament public oficial, miercuri, in Noua Zeelanda - o sesiune de jocuri cu ursuleti din plus si zornaitori, alaturi de alti copii.

Copilul, in varsta de opt luni, care ii insoteste pe parintii lui, printul William si Catherine, ducesa de Cambridge, in turneul lor de la Antipozi, s-a intalnit cu alti 10 bebelusi de opt luni la resedinta oficiala a guvernatorului general al Noii Zeelande, reprezentantul reginei Elizabeth a II-a.

Evenimentul, organizat de o asociatie de ajutorare a copiilor, Plunket, s-a derulat sub "privirile" strabunicii bebelusului, regina Elizabeth a II-a, al carei portret urias este agatat pe unul dintre peretii salii respective.

Printul George a purtat o salopeta cu pantaloni scurti, un tricou cu o broderie ce prezinta un iaht si a petrecut mare parte din acea sesiune de joaca in bratele mamei sale.

Presedinta asociatiei Plunket, Tristine Clark, a precizat ca toti bebelusii prezenti la eveniment au aproximativ aceeasi varsta cu printul George si sunt, la randul lor, primii copii ai unor cupluri casatorite, asa cum este cazul lui William si Catherine.

Bebelusii au fost alesi pentru a reflecta diversitatea populatiei neozeelandeze: parintii lor provin din mai multe grupuri etnice, iar unul dintre cuplurile participante este gay.

Atmosfera a fost destinsa, insa participantii au fost sfatuiti sa se adreseze folosind apelativul "Alteta voastra regala" atunci cand schimba primele cuvinte cu William si Catherine. Apoi, ceilalti parinti puteau sa se adreseze cuplului princiar britanic folosind prenumele acestora, a precizat Tina Syme, reprezentanta a filialei din Wellington a asociatiei, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.