Actrita si producatoarea de film americana Sharon Stone, in varsta de 56 de ani, a fost spitalizata pentru doua zile la Sao Paulo, au anuntat marti mai multe publicatii braziliene.

Potrivit site-ului de informatii G1 al cotidianului O'Globo, vedeta hollywoodiana a intrat duminica dupa-amiaza in spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde a fost consultata de un medic specializat in maladii infectioase si a parasit cladirea in cursul zilei de marti.

G1 citeaza drept surse anonime mai multi angajati ai acelui spital prestigios, al carui serviciu de presa nu a raspuns la solicitarile formulate de AFP si de mai multe publicatii braziliene care doreau sa afle mai multe informatii despre starea de sanatate a actritei.

Sharon Stone a venit in Brazilia pentru Balul Fundatiei de cercetari impotriva SIDA (amfAR), care a avut loc vineri la Sao Paulo.

Potrivit serviciului de presa al amfAR, citat de presa internationala, Sharon Stone a petrecut weekendul intr-o resedinta de lux din Frazenda Boa Vista, la 100 de kilometri de Sao Paulo, dupa acel eveniment de caritate, la invitatia fundatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.