In luna aprilie 2014, cinematografele din Romania au un program mai relaxat. Asta nu inseamna ca nu avem cateva filme bune care sa merite atentia noastra.

  • A long way down
Daca ati vazut High Fidelity sau About a Boy si v-au placut, este posibil ca "A long way down" sa va placa la fel de mult pentru ca, la fel ca primele doua, este scrisa de Nick Hornby. Nu scenariul, ci cartea dupa care este adaptat filmul.

A long way down spune povestea a patru persoane ce se intalnesc pe acoperisul unei cladiri inalte. Motivul: din diferite motive, fiecare din cele patru personaje decisese sa isi puna capat vietii.

Premiera: 4 aprilie

  • Captain America The Winter Soldier
Cel mai moral si plictisitor dintre Razbunatori revine pe marile ecrane in luna aprilie 2014. Desi, trebuie sa recunoastem, Captain America nu este preferatul nostru, trailer-ul pare sa anunte un film mai bine gandit decat primul si un super-erou maturizat.

Premiera: 4 aprilie

  • Rio 2
Vi-l amintiti pe Blu, adorabilul papagal albastru? Eh, bine, impreuna cu Jewel si cei trei copii ai lor, traiesc in Rio de Janeiro. Numai ca Jewel decide ca ar fi timpul ca cei trei copii sa intre in contact cu adevarata lor natura si sa invete ce inseamna sa traiesti in salbaticie ca o pasare llibera. Asa ca pun la cale o calatorie in padurea Amazonului.

Premiera: 11 aprilie

Cititi articolul complet pe Yuppy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.