Starul televiziunilor americane si detinatorul recordului de longevitate in fruntea unui talk show nocturn, David Letterman, a anuntat ca se va retrage din activitate in anul 2015.

Prezentatorul de televiziune, in varsta de 66 de ani, a anuntat acest lucru in timpul inregistrarii emisiunii sale difuzate in seara de joi, se precizeaza intr-un mesaj publicat pe contul de Twitter al postului CBS News.

David Letterman a prezentat pentru prima data, pe 30 august 1993, "The Late Show" pe CBS, unul dintre cele mai apreciate talk show-uri nocturne din Statele Unite, ai carui prezentatori sunt veritabile vedete.

Anterior, el prezentase "Late Night", pe NBC, din 1982 pana in 1993.

David Letterman a prezentat in cariera lui, care a inceput in 1978, circa 6.000 editii ale unor emisiuni de seara si a castigat sase premii Emmy cu "The Late Show" si cinci premii Emmy cu "Late Night", dupa ce fusese nominalizat de 108 ori la aceste trofee.

In inregistrarea prezentata in emisiunea de joi seara, David Letterman a anuntat ca se va retrage din activitate si i-a telefonat patronului CBS, Leslie Moonves, pentru a-i da aceasta veste: "A fost formidabil, ai fost formidabil, postul a fost formidabil, dar eu ma retrag".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.