Grupul britanic The Rolling Stones isi va relua turneul mondial in luna mai.

Cu aceasta ocazie, rockerii de la The Rolling Stones a anuntat cateva concerte noi in Europa si au precizat ca isi vor relua turneul mondial pe 26 mai, cu un show la Telenor Arena din Oslo (Norvegia).

Creatoarea de moda L'Wren Scott, partenera de viata a cantaretului Mick Jagger, s-a sinucis la varsta de 49 de ani, in urma cu doua saptamani, in apartamentul ei din New York. In urma acestei tragedii, Mick Jagger si colegii sai de trupa, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood, si-au anulat turneul din Australia.

Rockerul britanic, in varsta de 70 de ani, a fost insotit de rude si prieteni apropiati la funeraliile fostei sale iubite, organizate la Los Angeles saptamana trecuta, scrie MEDIAFAX.

Sectiunea europeana a turneului mondial "14 On Fire" al trupei britanice, care se va incheia pe 3 iulie, va include concerte in Portugalia, Elvetia, Israel, Olanda, Germania, Franta, Austria, Italia, Spania, Belgia, Suedia si Danemarca.

The Rolling Stones, infiintata la Londra, in 1962, este una dintre cele mai renumite formatii rock din lume. Trupa este formata din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood. The Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.