David Duchovny, protagonistul serialelor "Dosarele X" şi "Californication", va juca rolul principal într-un nou serial TV, despre criminalul în serie Charles Manson.

Directorii postului de televiziune american NBC au comandat deja un prim sezon de 13 episoade din acest serial intitulat "Aquarius", care va prezenta eforturile depuse de Politia din Los Angeles pentru prinderea celebrului criminal in serie Charles Manson in anii 1960.

Acest proiect TV ii ofera lui Duchovny ocazia de a lucra din nou cu Bon Greenblatt, directorul departamentului de divertisment din cadrul postului NBC, cu care a lucrat la "Dosarele X" si "Californication".

Inainte ca serialul "Aquarius" sa ajunga pe micile ecrane, David Duchovny va putea fi vazut in cel de-al saptelea sezon al serialului de comedie cu accente dark "Californication", care se va incheia in luna iunie, anunta MEDIAFAX.

Charles Manson este incarcerat de peste patru decenii pentru o serie de crime celebre. El a fost condamnat la moarte alaturi de patru dintre discopolii sai pentru faptul ca a organizat in august 1969 asasinarea a sapte persoane.

Pedepsele autorilor acestor crime, ce au fost insotite de acte de barbarie, au fost comutate in inchisoare pe viata, dupa ce statul California a decis, in 1972, sa nu mai execute prizonierii de pe teritoriul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.