Leonardo DiCaprio a dat-o afara pe Lindsay Lohan din resedinta sa, dupa o vizita a actritei americane care a durat mai putin de 15 minute, informeaza contactmusic.com.

Starul i-a invitat la o petrecere organizata in vila sa din Hollywood pe toti aceia care l-au invins la Checkers (joc de strategie, n.r.) si i-a permis lui Lindsay Lohan sa intre in resedinta sa, desi actrita pierduse meciul direct cu DiCaprio. Toleranta lui DiCaprio fata de comportamentul actritei americane a fost destul de mica.

"Leo i-a permis sa intre. Lindsay a inceput sa se poarte ca intotdeauna, sa se planga de absolut orice si voia sa fie in centrul atentiei", a declarat o sursa pentru editia americana a revistei OK!, transmite MEDIAFAX.

"Se plangea chiar si pentru cel mai mic lucru, spunand ca nu avea unde sa se aseze sau ca nu dorea ca anumite persoane sa fie in jurul ei. Leo i-a cerut unui prieten sa o dea afara din casa la 15 minute dupa ce ajunsese acolo", a adaugat aceeasi sursa.

Unii dintre prietenii actritei sunt ingrijorati din cauza acesteia si cred ca Lindsay Lohan a reinceput sa frecventeze aceleasi persoane cu care se intalnea inainte de a fi obligata prin ordin judecatoresc sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare, in 2013. Lindsay Lohan, prezenta mai mult in presa in ultimii ani din cauza scandalurilor in care este implicata, provocate de consumul de alcool si de droguri, decat pentru reusitele actoricesti, a interpretat-o de curand pe Elizabeth Taylor in lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care insa nu a fost receptat favorabil de critici.

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand apogeul in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.