Justin Bieber a castigat procesul in care era acuzat, impreuna cu starul american Usher, de plagiat, doi compozitori sustinand ca piesa "Somebody To Love" a cantaretului canadian seamana cu unul dintre cantecele lor.

Compozitorii Devin "De Rico" Copeland si Mario Overton i-au acuzat pe Justin Bieber si pe Usher de incalcarea drepturilor de autor si au intentat un proces impotriva acestora la un tribunal din Virginia, in 2013. Cei doi sustineau ca single-ul "Somebody To Love" (2010), interpretat de Justin Bieber, precum si remixul acestei piese, cantata impreuna cu Usher, erau foarte asemanatoare cu o melodie de pe albumul lui Copeland "My Story Ii" (2008). Cei doi compozitori cereau daune in valoare de 10 milioane de dolari, informeaza contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

Cu toate acestea, judecatorul Arenda Allen a respins, vineri, acuzatiile celor doi, potrivit publicatiei The Hollywood Reporter.

"Cantecele nu pot fi in mod rezonabil considerate ca fiind asemanatoare. Desi melodiile acuzatilor au anumite elemente in comun cu melodia reclamantilor, starea de spirit, sunetul si subiectul difera in mod semnificativ", a spus Allen.

In ultima vreme, cantaretul canadian Justin Bieber a aparut destul de des in presa din cauza problemelor cu legea. Justin Bieber a fost arestat, in luna decembrie, in Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru participarea la o intrecere intre masini, fiind insa eliberat a doua zi pe cautiune. La momentul respectiv, Bieber a spus politistilor ca, inainte de a se urca la volanul automobilului, marca Lamborghini, a consumat alcool, marijuana si medicamente ce ar putea fi eliberate doar pe baza de reteta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.