Producatorul american Jerry Bruckheimer spune ca lucreaza in prezent la continuarea filmului de succes "Top Gun" (1986), in care Tom Cruise isi va relua rolul pilotului de avioane Maverick,

Contactat de The Huffington Post, Bruckheimer - care a lansat in ultimii 40 de ani superproductii cu mare succes de casa, de la "Top Gun" pana la "Piratii din Caraibe" - a declarat: "Incercam sa facem filmul acesta de 30 de ani si suntem din ce in ce mai aproape". "Eu si Don (Simpson, n.r.) am incercat sa dezvoltam proiectul si nu am reusit. (Tom) Cruise l-a preluat si a incercat sa-l dezvolte si nu a reusit. Acum ne ocupam din nou de el", a mai spus producatorul, citat de MEDIAFAX.

Acesta a adaugat ca scenariul continuarii a fost conceput de regizorul filmului original, Tony Scott, care a decedat in 2012.

In ceea ce priveste actiunea noului film, Bruckheimer a spus ca va prezenta incercarea pilotilor veterani de a demonstra ca pot face fata noilor tehnologii in domeniu, reprezentate de drone.

Pana in prezent, producatorii noului film nu au anuntat cine va regiza proiectul. De asemenea, nu a fost stabilita o data de lansare a filmului.

Filmul "Top Gun", cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer si Michael Ironside, a avut incasari de 176,65 milioane de dolari. Filmul prezinta competitia dintre membrii unei echipe de studenti a unei scoli de aviatie de elita din SUA, dar si povestea de dragoste dintre unul dintre acestia si o profesoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.