Actorii Steven Seagal si Vinnie Jones filmeaza in Romania pentru lungmetrajul "The Mercenary: Absolution", regizat de Keoni Waxman, scene din aceasta pelicula fiind turnate in parcul Herastrau, dar si in apropierea Pietei Amzei, a declarat Bogdan Moncea, reprezentant al Castel Film.

Lungmetrajul "The Mercenary: Absolution", regizat de Keoni Waxman si care ii are in distributie pe Steven Seagal, Byron Mann si Vinnie Jones, va fi turnat in intregime in Romania, filmarile incheindu-se pe 7 aprilie, potrivit directorul de marketing al Castle Film, Bogdan Moncea.

Filmarile, care au inceput pe 17 martie, vor avea loc in Bucuresti, la studiourile Castle Film, dar si in alte zone ale Capitalei. Steven Seagal va ramane in Romania pana pe 7 aprilie, transmite MEDIAFAX.

Acest film de actiune este produs de Steamroller Production si Voltage Pictures si va distribuit direct pe DVD, la fel ca un alt film regizat de Keoni Waxman si turnat in Romania in 2013, "A Good Man", in care Steven Seagal interpreteaza acelasi rol al lui Alexander Coates. Este pentru a cincea oara cand Steven Seagal filmeaza in Romania. El a filmat in Romania in 2009 filmul "Born to Raise Hell", de Lauro Chartrand, in 2008 - "Against the Dark", de Richard Crudo, iar, in 2005, lungmetrajele "Attack Force" si "Shadow Man", regizate de Richard Keusch.

Steven Seagal, nascut pe 10 aprilie 1952, este actor, producator si scenarist, el jucand in numeroase filme de actiune. Actorul este, totodata, maestru in artele martiale japoneze, avand centura neagra cu 7 dani in stilul aikido. Filmele in care a jucat au avut incasari totale de peste 923 de milioane de dolari pe plan mondial. Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protectia mediului, un activist pentru drepturile animalelor si un sustinator al miscarii pentru independenta Tibetului.

Vinnie Jones, nascut pe 5 ianuarie 1965, este un actor britanic, fost jucator de fotbal in nationala Tarii Galilor. Jones s-a nascut in Watford, Marea Britanie. Cariera de fotbalist si-a inceput-o in anul 1984 la echipa Wealdstone. A jucat pentru echipele Wimbledon, Leeds United, Sheffield United, Chelsea si Queens Park Rangers.

Citeste si:
Doliu în lumea filmului internațional. Ryan O'Neal s-a stins din viață
Doliu în lumea filmului...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.